Eigen keuken

Sauzen en zo

Uitjes à la Monegasque
Zilveruitjes met rozijnen, gestoofd in rode port en kruiden, heerlijk bij kaas, pate en worst

Uienjam

Heerlijk bij kaas, pate en worst

Tapenade zwarte en groene olijven

Rode wijnsaus

Vegan en glutenvrij. Opwarmen en klaar.

Rode portsaus

Vegan en glutenvrij. Opwarmen en klaar.

Voor bij de borrel

Gemarineerde olijven

Gemarineerde witte kaas

Gemarineerde champignons

Alledrie gemarineerd in olijfolie met kruiden, knoflook en een beetje sambal.

IJs-specialiteiten – diepvries

Sorbetijs aardbeien

Sorbetijs frambozen

Circa 70% fruit, iets andere structuur dan fabrieksijs, wel veel lekkerder

Roomijs van Joery

IJstaart “Tiramisu”

van witte chocolade-ijs met frambozen voor 8-16 personenvan witte chocolade-ijs met frambozen voor 8-16 personen

Soepen – diepvries

Champignonsoep

romige champignonsoep – vegan of met balletjes

Tomatensoep

romige tomatensoep – vegan of met balletjes